Post by libatttenpathe on Feb 11, 2022 5:37:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ punkty usterek kodów ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Mega, Ale tylko dla nie umiejących projektów ta apka nie dla mnie
aplikacja ekstra
FAJNA GRA ALE WOLNA
świetna aplikacja i potrzebujesz jej, jeśli nie kochasz Poświęć dużo czasu na budowanie
Dziesięć generatorów jest mega fajny dużo możliwości polecam!
Świetna aplikacja, ale za każdym razem, gdy stawiam budynek, unosi się w powietrzu, nawet jeśli kładę go na ziemi
Ummmm. Świetna aplikacja, tak, ale mam problem z językiem, O nie wiem, jaki to język, ale przynajmniej widzę budynki, aby wiedzieć, co to za budynek, ale w przypadku czerwonych kamieni nie wiem, do czego jest używany bo, więc jeśli twórca lub ktoś wie jak, czy można to naprawić? , nawiasem mówiąc, jestem zdezorientowany, jeśli chodzi o ocenę 3 ⭐ lub 4 ⭐
Buuuuu
Ale nadal nie możesz ponownie umieścić wielu kompilacji w jednym świecie. Napraw to proszę
Zanim dam ci 5 gwiazdek, ale dam ci minus 4 gwiazdki. Kiedy próbuję dodać build w świecie Minecraft, czekam 120 godzin i wciąż kopiuję, kupiłem fajne Wi-Fi baaaardzo źle
Fajne,tylko czy można tu znaleźć swoje domki? 😄.
To dobra aplikacja, ale kiedy pobieram kompilacje, na świecie pojawiają się duże pigułki brudu lub gra się zawiesiła. Przestrzeń jest ograniczona, proszę dodać więcej miejsca na budynki/statki.
Buildings for Minecraft Aliwan mrq
Bardzo polecam można łatwo łatwo łatwo np domy ,bloki i inne rzeczy polecam 😜
Ovarall to dobra aplikacja, ale teraz nie działa rzeczy, które odkładam, zamieniają się w ziemię, drzewa lub Cobblestone plzz napraw to Jestem na najnowszej wersji mcpe 1.17.40
Nie widzę moich nowych światów, widzę tylko moje stare światy, których nawet nie mam
Przestało działać, za każdym razem, gdy próbuję umieścić coś na mojej mapie (przedmiot jest prekursorem prostej rury), pojawia się błąd i przestaje działać, wtedy próbuję zaimportować inną kompilację i po prostu robi się czarny, a hud/ui/przyciski są po prostu czarne skrzynki bez tekstur.
Buildings for Minecraft Əyləncə htn
Download Minecraft 1.18.10.28 Beta APK Free 2022 - MCPE ...
Duże kompilacje ulegają uszkodzeniu i brakuje części kompilacji.
Uwielbiam ten tryb przetrwania w absencji, ale wszystkie luksusowe samochody, pokój, stoły i kanapy są świetne
Za każdym razem, gdy wchodzę do mojego świata, aby zobaczyć, jak wygląda w środku, kompilacja będzie tak czarna, a moja gra się zawiesi, więc 0/10 pls to naprawić
Szczerze apka spoko ale po zespawnowaniu 3 małych domków wcięło mi wielką dziurę w świecie nie polecam
Worm Hunt - Slither snake game پرتحرک utwf
Dałem mu dwie gwiazdki, ponieważ nie działa dla mnie, ponieważ poszedłem pobrać budynek, a kiedy wszedłem na Minecrafta, nie działało, ale zepsuło mi mapę, ponieważ był zepsuty portal i był keczup i był klatka piersiowa i woda się trzaskała
Superaplikacja
Nie działa na aktualizacjach Minecraft 1.14 i 1.17, ponieważ kiedy pobieram kawałek. To się podciąga
Beznadziejna gra nawet na kompa nie działa 1 gwiazdkę
Ta aplikacja jest fajna, ale jest jeden błąd, kiedy otwieram aplikację, automatycznie się wyłącza, proszę naprawić ten błąd
najlepsza aplikacja do natychmiastowego tworzenia budynków. po prostu wybierz szukany budynek i umieść go w swoim świecie. Spokojnie, naprawdę polecam ci tę aplikację 👍😃🆒🆓😻👌🅰️🔹5️⃣➕✅✔️☑️
Buildings for Minecraft Əyləncə htn
Najlepszy dodatek do MC!
Świetnie! 👍 Naprawdę to doceniam ❤️ działa i bardzo podoba mi się dom dzięki 😊 dlatego daję Ci 5 gwiazdek ⭐
Hej, mój Minecraft ma słowo, ale jeśli pobierzesz duży dom, nie widzę słów
podoba mi się ta aplikacja, ale dlaczego musisz używać folderu, to nawet nie działa, po prostu usuń tę rzecz, abym mógł po prostu zrobić to łatwo, dlaczego musisz to zrobić
Książka Minecraft. Wielkie wyzwanie. Zbuduj park rozrywki autorstwa Rooney Anne, dostępna w Sklepie EMPIK.COM w cenie 21,47 zł.
To nie działa w Minecraft 1.18 plz napraw ten problem 🥺🥺🥺😫😫😫😖😖😖😔😔😔😔
To prawda, ale kiedy otwieram mój świat Minecraft, mówi się, że w moim świecie jest błąd, więc nie mogę otworzyć wszystkiego!!!! mój świat teraz : ( !! Nawet ja tworzę nowy świat 🧐😠😫
Builder for Minecraft PE Free - Pobierz za darmo na Android
Buildings for Minecraft - Fibonapps
Ok, podoba mi się, ale kiedy stawiam budynek w świecie takim jak wioska warowna, to psuje, nie wiem, jak to wytłumaczyć
jest chiper duper fajowa dla ludzi, którzy chcą się sprawdzić miasta.
nie działa. widziałem tylko reklamę muffin, która jest podróbką. Nie polecam podróbki. i dołączyć tylko w języku angielskim Głupie reklamy
Pobierz Tải Minecraft APK Download 2022 1.17.0 na Androida
Przede wszystkim ta aplikacja jest świetna. Ale żałuję, że w Domu postawią mniejsze domy, a nie duże, bo wyglądał jak dwór. Ale ta aplikacja jest świetna... to wszystko
Tak, to zadziałało, ale nie byłem zadowolony z aplikacji, ponieważ niektóre bloki po prostu znikają.
Minecraft z RTX Beta jest już dostępny! | GeForce - Nvidia
By być głupie przes to moje światy w minecraft się psują. Cały czas umieram. Lepszy jest Minecraft
Zawsze mówiono, że budowanie jest zrobione, ale kiedy otwieram minecrafta, nie pojawia się